Ai deja un expresial? Atunci: login in expresial
Inca n-ai un expresial? Atunci: fa-ti un expresial

inchide fereastra
Username
Parola
Am uitat parola | Inregistrare

Dă LIKE pentru Spunetiparerea.ro!
apasă butonul de LIKE de mai jossunt deja fan

-> -> -> Extazul morţii

Extazul morţii

postat la data 01.07.2010, ora 16:37
categorie: Ficțiune

Share | |


 

"Destinul nu este o chestiune de şansă; nu este ceva ce trebuie aşteptat, este ceva ce trebuie împlinit."
William Jennings Bryan

 

Cu cât perdeaua nopţii se lasă mai mult peste pâmântul de negură, cu atât extazul se aproprie. Mulţi au spus că este doar o legendă, un mit transmis din neam în neam, dar nu se ştie care este adevărul nici până acum. Toţi au vrut să devină conducătorii lumii, dar în final au murit. Nimeni nu poate schimba ciclul vieţii.

Unii au spus că noaptea semnifică defapt moartea. Dar moartea ce este? Întrebări fără răspunsuri…şi totuşi moartea aduce cu ea agonia extazului mult prea erotic. Îmi amintesc foarte bine acea noapte când mi s-a spus povestea. La început nu am vrut să cred, dar apoi, am realizat. Îmi amintesc şi acum vorbele prietenei mele cum relatează: nu ştii cât de bine m-am putut simţi. Şi ce am primit în schimb? Suflul morţii. Copilă, fereşte-te de noapte! Ea vine legată de mână cu monstrul chipeş. Când tu dormi, el te va atinge, îmblânzi cu mirosul lui afrodisiatic. Şi nu se va sătura doar atingându-ţi buzele pline, trandafirii ci îţi va satisface fanteziile. Îţi va lua în mâini sânii tăi albi ca laptele şi îi va dezmierda. Trupului lui de foc îl va atinge pe al tău, vă veţi mlădia şi vei scoate zgomote de plăcere pentru că nimeni nu îţi va mai satisface foamea erotică ca el. Şi în plus de toate, nimeni nu te va mai putea atinge. Tu vei deveni un trup murdar, desfătat cu necuratul şi în final mort. Vei adormi într-o groapă săpată de un singur gropar pentru că nimeni nu va îndrăzni să vină la înmormântarea ta. Sufletul tău va fi hăituit şi va trăi în agonia Purgatoriului.

Fiecare vorbă mi-o amintesc de parcă ar fi aici, în faţa mea. O văd şi acum cu pielea albă aproape transparent. Îi puteam număra oasele. Ochii odată albaştrii luau nuanţa de alb. A fost o victimă atât de tânără, dorită de toţi. Până şi pletele negre strălucind în bătaia lunii acum sunt răvăşite, distruse. După ce mi-a povestit tot acest masacru, şi-a dat suflarea. Atunci am ştiut ce înseamnă noaptea pentru mine. A fost scris ca şi eu să fiu urmărită de un trup mort făcut să distrugă totul prin extaz. Atunci am înţeles ce înseamnă destinul. Atunci am înţeles cine este defapt Incubus…


Ți-a plăcut acest text? Dă-l mai departe!5

2 comentarii pentru Extazul morţii

Adauga comentariul tau
  • postat de thutat la data de 01.07.2010, 18:45
    interesant textul ... imi aduce in amintire o serie de filme precum "End Of Days" cu Arnold Schwarzenegger si "Constantine" cu Keanu Reeves, iar citatul din inceput parc-ar fi rostit de Morpheus insusi.
    frumos textul, bine realizat.

  • postat de mariaantonescu la data de 01.07.2010, 18:46
    foarte frumos scris, te pricepi bine la prozaSpune-ti parerea despre Extazul morţii


Nume*
Email (dacă vrei să fii anunţat când apar comentarii noi)
Titlul comentariului
Comentariul tău

cod de validare
loader generează cod nou
Cod de validare*
Anunţă-mă când apar comentarii noi